Juve vrea să semneze din nou Pogba, Messi preferă Neymar în locul lui Griezmann

0
1564
Juve vrea să semneze din nou Pogba, Messi preferă Neymar în locul lui Griezmann

Juve vrea să semneze din nou Pogba, Messi preferă Neymar în locul lui GriezmannJuventus vrea să semneze din nou Manchester United midfielder Paul Pogba. Asta și mai mult în Runda de hârtie de marți.

Pog-back-back?

Juventus îl vrea pe Paul Pogba înapoi în Torino, cu expresul printre ziarele care au aflat despre Sky în rapoartele Italiei că mijlocașul Manchester United este în linie pentru o revenire senzațională la clubul pe care l-a părăsit acum trei ani. Pogba s-a alăturat inițial Juve de la United în 2012, dar s-a întors la Old Trafford într-o mișcare de 89m în 2016. El a îndurat o perioadă tumultoasă încă de la United, iar clubul ar cere mai mult de 100 de lire pentru copilul de 25 de ani, a cărui afacere actuală expiră în 2021.

Vedere din Runda de hârtie: Sky în Italia au unele dintre cele mai fiabile surse din fotbal, ceea ce înseamnă că interesul lui Juve este, probabil, adevărat. Cu toate acestea, dacă acestea îndeplinesc cerințele United, este încă să fie văzut – el nu va merge pentru ieftine.

Neymar peste Griezmann?Neymar peste Griezmann?

Barcelona s-a apropiat de Paris Saint-Germain în încercarea de a semna din nou Neymar, reports sport RMC, prin oglindă. Atacantul Brazilian s-a alăturat PSG într-o lume-record £189m muta în urmă cu doi ani, dar acum Lionel Messi a recomandat sa caute scopul de a aduce Neymar înapoi la Camp Nou, în loc de alungare Atletico Madrid înainte Antoine Griezmann.

Punct de vedere hârtie rotund: trebuie să ia aceste rapoarte cu un vârf de cuțit de sare atunci când se pretinde un jucător recomandat un jucător peste altul, chiar dacă este Messi și influența el ar avea la Barcelona. Cine știe ce taxă ar lua pentru a prise Neymar departe de PSG, și v-ar imagina că banii este mai bine cheltuiți în altă parte, și pe o sumă mai mare de jucători.

Man Utd keen on Maddison

Manchester United sunt interesați să-l aducă pe James Maddison la Old Trafford în această vară, relatează MEN. Mijlocașul Leicester s-a bucurat de un sezon impresionant în Premier League, și deși a ratat echipa Ligii Națiunilor din Anglia, va juca în turneul U21 Euro. Bărbații susțin că jucătorii britanici “tineri și flămânzi” se regăsesc în lista de dorințe a șefului Unit, Ole Gunnar Solskjaer.

Opinia Paper Round: Maddison este un jucător de calitate, dar în starea actuală a lui United ar fi un risc de a merge acolo, mai ales ca el este înfloritoare cu Leicester – un nivel care se potrivește, fără îndoială, această etapă a dezvoltării sale.

Origi recompensat

Divock Origi va fi recompensat cu Origi recompensatun nou contract în urma eroismului din Liga Campionilor pentru Liverpool, relatează Mirror. Belgianul a urmat lui câștigător semi-finala împotriva Barcelonei cu Liverpool de-al doilea gol în sâmbătă 2-0 câștiga peste Spurs in finala, iar acum atacantul va sta jos pentru a discuta despre extinderea lui afacere curentă.Opinia lui Paper Round: goluri împotriva Barcelonei, Spurs, și chiar lovituri valoroase împotriva Everton și Newcastle în Premier League, a văzut creșterea stocului lui Origi în cadrul echipei Liverpool, și deși va fi dificil pentru el să pătrundă în start XI, la 24 de ani, el are suficient timp pentru a îmbunătăți sub Jurgen Klopp înainte de a merge mai departe sau de a dovedi că el este într-adevăr capabil de featuring din off regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here